Informatie voor gasten

Datum
Iedere zondag zijn er twee kerkdiensten, meestal om 9.30 uur en 17.00 uur. Op de homepage vindt u de juiste tijden. Daar staan ook de extra diensten vermeld, zoals diensten op biddag, dankdag of kerst.

Plaats
Gebouw Christelijke Gereformeerde Kerk Baarn, Nassaulaan 17. Kijk bij de routebeschrijving voor de exacte lokatie.

Berijming en vertaling
In onze gemeente lezen we de Herziene Staten Vertaling (HSV). We zingen psalmen uit de berijming van 1773 (de ‘oude berijming’) en de berijming van 1968 (de 'nieuwe berijming'). Daarnaast worden gezangen uit ‘Schriftberijming’ gezongen. Bijbels met psalmen en bundels ‘Schriftberijming’ zijn in de kerkzaal aanwezig. Ook worden de liederen geprojecteerd met behulp van een beamer.

Oppas
Voor kinderen van 0 – 4 jaar is er gedurende de gehele morgendienst oppas aanwezig. Voor de kinderen van groep 1-4 is er onder de morgendienst een moment van samenkomen. Tijdens de collecte verlaten zij de kerkdienst en aan het einde van de dienst komen ze weer terug. Iedere laatste zondag van de maand blijven de kinderen van 6 en 7 jaar een hele dienst in de kerk. Voor de kinderen van groep 5-8 is er na de dienst zondagsschool (met uitzondering van de maanden juli en augustus).

Heeft u nog vragen, stuur dan een e-mail naar info@cgk-baarn.nl.